Προκαλεί ο Πολάκης: Ειρωνεύεται για τη χολέρα στο «Ελενα» -Απίστευτοι χαρακτηρισμοί - iefimerida.gr

Προκαλεί ο Πολάκης: Ειρωνεύεται για τη χολέρα στο «Ελενα» -Απίστευτοι χαρακτηρισμοί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση με ειρωνεία και απίστευτη φρασεολογία εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην ΠΟΕΔΗΝ έπειτα από την αποκάλυψη της ανίχνευσης βακτηρίου της χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

«Όσο ο Γιαννάκος κυνηγάει το δονακειο της χολέρας στους υπονόμους ....., Εμείς προχωράμε την προμήθεια αξονικού στο νοσοκομείο της Καρύστου (και της Άμφισσας)από το ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπ Υγείας», έγραψε ο κ. Πολάκης στο Facebook, επιτιθέμενος προσωπικά στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο. Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωσή του έχει ουσιαστικά παραδεχτεί την ύπαρξη του βακτηρίου στο «Έλενα Βενιζέλου» και έχει προχωρήσει σε περαιτέρω εργαστηριακούς ελέγχους αναμένοντας τα αποτελέσματά τους.

Προκαλεί ο Πολάκης: Ειρωνεύεται για τη χολέρα στο «Ελενα» -Απίστευτοι χαρακτηρισμοί  | iefimerida.gr 0

Νωρίτερα μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός είχε γράψει στο Facebook εναντίον του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: «Χολέρα ,πανούκλα ,σφαή και τραμουντάνα σ εχει πιάσει Γιαννακο που χάνεις τη πλειοψηφια. Ψάξε στους υπονόμους κάτω Απ το βοθροκαναλο του Φαλήρου να δεις μικρόβια και σαπροφυτα που θα βρεις ..... .....λοιμωξιολόγε της παπαρολογιας....».

Προκαλεί ο Πολάκης: Ειρωνεύεται για τη χολέρα στο «Ελενα» -Απίστευτοι χαρακτηρισμοί  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ