Πολωνός καταζητούμενος εντοπίστηκε μετά από 14 χρόνια στην... Κρήτη - iefimerida.gr

Πολωνός καταζητούμενος εντοπίστηκε μετά από 14 χρόνια στην... Κρήτη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια κατάφεραν να συλλάβουν έναν Πολωνό για τον οποίο εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και του οποίου όπως φάνηκε το καταφύγιο ήταν η Κρήτη.

Πρόκειται για έναν 51χρονο ληστή, ο οποίος το 2003 είχε εισβάλλει σε οικία ενός ανυποψίαστου άνδρα στην Πολωνία ενώ είχε χτυπήσει άγριο τον ιδιοκτήτη την ώρα της ληστείας.

Μάλιστα, τα τραύματα που κατάφερε ο Πολωνός καταζητούμενος μέχρι σήμερα, στον άτυχο άνδρα, ήταν τόσο βαριά που λίγο αργότερα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ετσι, για δεκατέσσερα συναπτά έτη σε βάρος του 51χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ληστεία με ταυτόχρονη κατά περίπτωση απειλή της ζωής και της υγείας τραυματισμένου ατόμου και πρόκληση σωματικών βλαβών που οδήγησαν στο θάνατο. Μέχρι που εντοπίστηκε στο νησί της Κρήτης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης ο 51χρονος Πολωνός συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας ενώ πρόκειταν να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες κατά περίπτωση διαδικασίες.

Πηγή πληροφοριών: neakriti

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σητεία Κρήτη Πολωνός Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ