Tα δάκρυα του Τζάστιν Τριντό για το θάνατο του Καναδού τραγουδιστή Γκορντ Ντάουνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Tα δάκρυα του Τζάστιν Τριντό για το θάνατο του Καναδού τραγουδιστή Γκορντ Ντάουνι [βίντεο]

Φωτογραφία: CPACTV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό αποχαιρέτισε τον γνωστό τραγουδιστή της χώρας του Γκορντ Ντάουνι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.

Η οικογένεια του τραγουδιστή, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου το 2015, ανακοίνωσε ότι ο Ντάουνι άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Ντάουνι ήταν τραγουδιστής του καναδέζικου ροκ συγκροτήματος Tragically Hip και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό λόγω της θεματολογίας των τραγουδιών του. Ο Ντάουνι τραγουδούσε για τον πολιτισμό, το χόκεϊ και τις μικρές πόλεις του Καναδά.

Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι ο τραγουδοποιός ήταν πηγή έμπνευσης και δύναμης για αυτόν.

«Χάσαμε έναν από τους καλύτερους σήμερα το πρωί. Ο Γκορντ ήταν φίλος μου αλλά ο Γκορντ ήταν και φίλος όλων μας» είπε ο Τριντό, και συνέχισε: «Ο Ντάουνι αγαπούσε αυτή τη χώρα με όλη του την ψυχή...».

Την ίδια ώρα, ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε ότι παρότι ο μουσικός γνώριζε ότι δεν του έμεναν πολλά χρόνια ζωής, εργάστηκε αδιάκοπα για να κάνει τη χώρα του καλύτερη.

«Ηξερε, όσο σπουδαίοι και αν είμαστε, ότι πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι» τόνισε ο ίδιος, και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Νόμιζα ότι θα καταφέρω να μην κλάψω αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα μπορέσω. Πονάει».

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ