ΝΔ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ισοπέδωση και στην Υγεία - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ισοπέδωση και στην Υγεία

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αντικατάσταση της συνέντευξης, ως μέσο επιλογής των γιατρών και η επιβολή της λίστας προτεραιότητας ή της κλήρωσης αποτελεί ξεκάθαρη υποβάθμιση για τις Μ.Ε.Θ., τόνισε ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου, επεσήμανε ότι «μετά τους σημαιοφόρους στα σχολεία, ήρθε η σειρά των γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)».

«Η αντικατάσταση της συνέντευξης, ως μέσο επιλογής των γιατρών και η επιβολή της λίστας προτεραιότητας ή της κλήρωσης, αποτελεί ξεκάθαρη υποβάθμιση για τις Μ.Ε.Θ. Η επιχείρηση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙZΑ - ΑΝΕΛ να εξαφανίσει κάθε ίχνος αξιοκρατίας και αξιολόγησης συνεχίζεται ακάθεκτη.

Η αντικατάσταση της συνέντευξης αποδεικνύει την προσπάθεια ισοπέδωσης των γιατρών και θα λειτουργήσει ανασταλτικά στην επιστημονική εξέλιξή τους.

Δυστυχώς, ο χώρος της Υγείας ταλανίζεται από μια ανίκανη και ιδεοληπτική Κυβέρνηση. Ο χρόνος της, όμως, τελειώνει», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Οικονόμου Υγεία ΜΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ