Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης στο «Μητέρα» - iefimerida.gr

Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης στο «Μητέρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΜΗΤΕΡΑ στην προσπάθειά του όχι μόνο να παρέχει άριστες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και να υπηρετεί, την έρευνα και την επιμόρφωση, για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, διάρκειας 4 μηνών, με σκοπό την εξειδίκευση και την εξοικείωση νέων γιατρών με τις νέες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογία.

Το πρόγραμμα αφορά νέους ιατρούς, ειδικευμένους στο αντικείμενό τους, οι οποίοι επιθυμούν την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων στη Λαπαρασκοπική Χειρουργική.

Το θέμα του προγράμματος είναι «Ενδοσκοπική Γυναικολογική χειρουργική και Ουρογυναικολογία» και η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου. Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου.

Διευθυντής Προγράμματος: Δρ. Στέφανος Χανδακάς, MD, MBA, PhD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης ΜΗΤΕΡΑ, Μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ
Υπεύθυνος Προγράμματος: Δρ. Γεώργιος Καλλιπολίτης, Aν. Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ

Απαραίτητα Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε:
Ταυτότητα
Βιογραφικό
Άδεια άσκησης επαγγέλματος
Πτυχίο
Ειδικότητα

Πληροφορίες: 210 6869279 Email: info@mitera.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα Λαπαροσκοπική χειρουργική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ