Αυτή η σκηνή που κόπηκε από το It ίσως είναι η πιο φρικιαστική απ' όλες [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτή η σκηνή που κόπηκε από το It ίσως είναι η πιο φρικιαστική απ' όλες [βίντεο]

Φωτογραφία: Warner Bros. Pictures/ You Tube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ταινία It να έχει χαρακτηριστεί ήδη μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες των τελευταίων ετών, αλλά η σκηνή που κόπηκε θα μπορούσε να ήταν και η πιο φρικιαστική απ΄όλες.

Συγκεκριμένα, ο Τίμοθι Σίμος, ο οποίος πέρασε από οντισιόν για να πάρει το ρόλο που τελικά δόθηκε στον Μπιλ Σκαρσγκαρντ, ανέφερε πως του ζητήθηκε να παίξει μία σκηνή από την ταινία, την οποία όμως τελικά ως θεατές δεν είδαμε ποτέ.

Ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε την σκηνή, αναφέροντας πως και ο ίδιος την βρήκε τρομακτική.

Ουσιαστικά ήταν ο κλόουν Πένιγουάιζ, ο οποίος έπειθε μία γυναίκα να της δώσει το μωρό της για να το...φάει. Το πιο τρομακτικό στην σκηνή αυτή ήταν πως όλο αυτό ήταν πολύ άμεσο», αποκάλυψε ο ηθοποιός, λέγοντας πως όλοι όσοι έπαιζαν αυτή την σκηνή ήταν απαίσιοι.

Πάντως μπορεί η σκηνή με το μωρό να μην παίχτηκε τελικά, αλλά η ταινία ήδη κάνει τζίρο 630 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρχει και δεύτερο μέρος το 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ IT θρίλερ ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ