Τζαβάρας: Νεκροταφείο αριστερών ιδεών η επίσκεψη Τσίπρα στον Τραμπ - iefimerida.gr

Τζαβάρας: Νεκροταφείο αριστερών ιδεών η επίσκεψη Τσίπρα στον Τραμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαφορετική γραμμή από τις επίσημες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Τζαβάρας μιλώντας από το βήμα της Βουλής δεν είδε τίποτα θετικό στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον.

«Εκεί, στον Κήπο των Ρόδων, νομίζω ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να συναισθάνθηκε το τι σημαίνει, όταν ο κήπος των ηδονών να συναντά τον κήπο των οδυνών και τότε είναι βέβαιο ότι απ’ αυτήν την ιστορία μόνο ωφελημένη δεν πρόκειται να βγει η Ελλάδα. Μαζί με αυτό, βέβαια, πιστεύω ότι και όλοι σήμερα αισθάνονται το πόσο επικίνδυνα κάποιες καταστάσεις προσπαθούν από την πλευρά της Κυβέρνησης να εξωραϊστούν, ενώ στο βάθος τους παραμένουν απειλητικές για το μέλλον του τόπου» ανέφερε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα με αφορμή τα καλά λόγια που είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την Αμερική και τους Αμερικανούς ο κ.Τζαβάρας έκανε λόγο για νεκροταφείο αριστερών ιδεών.

«Η σημερινή μέρα ξημέρωσε μια νύχτα που ήταν ολόφωτη. Και ήταν ολόφωτη σε ένα σημείο του Λευκού Οίκου, που ονομάζεται o Κήπος των Ρόδων. Δεν ξέρω αν όσοι ακούσατε χθες τα λόγια του Πρωθυπουργού σε αυτόν τον κήπο ή όσοι έτυχε να αντιληφθείτε το νόημα των ευχαριστιών του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, εξακολουθείτε μέσα σας να αισθάνεστε τόσο Αριστεροί.

Κάποιος συνεπής Αριστερός, ακούγοντας τον κ. Τσίπρα χθες και όντας μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να αισθάνεται τον εαυτό του σαν ένα νεκροταφείο αριστερών ιδεών, αλλά αυτό που σίγουρα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι με τα χείλη του Πρωθυπουργού της χώρας η πτωχή, πλην τίμια, Ελλάς έγινε η αιτία να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στο βασίλειο του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού. Κι αυτό, πράγματι, είναι κάτι πάρα πολύ, καταπληκτικά, απίστευτα, αδιανόητα σημαντικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Τζαβάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ