Καμμένος διορθώνει Τραμπ: 1,1 δισ. ευρώ θα πληρώσουμε για τα F-16 -Τα υπόλοιπα είναι αντισταθμιστικά

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να ανέβασε τον «λογαριασμό» για την αναβάθμιση των ελληνικών F-16 στα 2,4 δισ. δολάρια, αλλά ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να θέσει «ταβάνι» τα 1,1 δισ. ευρώ.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι ήδη έχει ενημερωθεί το Κογκρέσο για την πιθανή πώληση σχετικά με την αναβάθμιση των F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήδη ενέκρινε την πιθανή πώληση και η συμφωνία μπορεί να φτάσει τα 2,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον Τραμπ.

Ομως, λίγη ώρα αργότερα, μέσω Twitter, ο Ελληνας υπουργός Αμυνας υποστήριξε ότι από τον προϋπολογισμό θα δαπανηθούν 1,1 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των F-16. «Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1δισ. € τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Καμμένος.

Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1δις € τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος F-16 Ντόναλντ Τραμπ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ