Υπάλληλοι Pet shop έκοψαν το αυτί σκύλου και το κόλλησαν με κόλλα - iefimerida.gr

Υπάλληλοι Pet shop έκοψαν το αυτί σκύλου και το κόλλησαν με κόλλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μηνύσεις έχουν κατατεθεί κατά της εταιρείας Petco που διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες pet shop στον κόσμο, καθώς δύο ιδιοκτήτες σκύλων καταγγέλλουν πως ανακάλυψαν πως έλειπαν κομμάτια από... τα σκυλάκια τους, μετά από καλλωπισμό.

Τα απίστευτα περιστατικά έγιναν στην Χαβάη, όπου λειτουργεί ένα μεγάλο υποκατάστημα της Petco. Εκεί πήγε τον περασμένο Ιούλιο η Γκλάντις Καπουάι, το θηλυκό Πομεράνιαν μαλτεζάκι της την Ντόντο, για να της καλλωπίσουν το τρίχωμα. Όταν όμως αντίκρισε το κουρεμένο ζώο διαπίστωσε πως έλειπε ένα κομμάτι από το αυτάκι της ενώ βρήκε ξεραμένο αίμα. Όταν το πήγε σε κτηνίατρο αυτός της είπε πως το αυτί της Ντόντο είχε κοπεί και πως κάποιος προσπάθησε να το κολλήσει με κόλλα, αλλά απέτυχε.

Μήνυση κατέθεσε όμως και η Εστέλ Γκριν που ισχυρίζεται πως το ίδιο Pet shop της έκανε δώρο μια περιποίηση νυχιών για τον σκύλο της, όμως μετά από αυτή τα νύχια του σκυλιού είχαν κοπεί τόσο κοντά που μάτωναν ενώ έλειπε και ένα μέρος από την ουρά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ