Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πού ακριβώς κάθεται η Αριάνα Γκράντε σε αυτή τη φωτογράφιση

Ο δίσκος της 24χρονης τραγουδίστριας της ποπ επανήλθε στο προσκήνιο για έναν πολύ αστείο λόγο

Έχε δηλώσει φεμινίστρια, αγαπάει τα σκυλιά (έχει 9), τα τατουάζ (έχει 14) και τις αλογοουρές στα μαλλιά (είναι το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της). Εκτός από τα ευρέως γνωστά της χαρακτηριστικά, η Αριάνα Γκράντεπρέπει να είναι πολύ καλή στη Φυσική και στο να ξεπερνά τους νόμους της. Απόδειξη; Το εξώφυλλο του δεύτερου δίσκου της My Everything που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014 και αμέσως ανέβηκε στο Νο.1 του Billboard 200 των Η.Π.Α. Κάτι όμως δεν πηγαίνει καλά σε αυτόν.

Ο λόγος που αυτή τη στιγμή, ένας σχεδόν τριετίας δίσκος αναπαράγεται στο Twitter είναι επειδή πολύ κόσμος διευρενά πως ακριβώς γίνεται να κάθεται πάνω σε ένα σκαμπό με τα πόδια μαζεμένα, σε αυτή τη γωνία, χωρίς να στηρίζεται από πουθενά αλλού.

Χρησιμοποιεί κοιλιακούς; Χρησιμοποιήθηκε photoshop; Ίσως κάποιο στήριγμα; Γιατί από μόνη της να καταφέρνει να διατηρεί τέτοια ισορροπία μοιάζει ψιλοαδύνατο.

Ο Jesse McLaren, ένας από τους πιο ενεργούς χρήστες του Twitter, αποφάσισε να το ερευνήσει λίγο παραπάνω και το δοκίμασε για να δει αν όντως γίνεται και, εκτός του ότι το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό, ξεκίνησε μια μαζική προσπάθεια η οποία κατέληξε να γίνει trend.

Δες τη φωτογραφία, τις ξεκαρδιστικές προσπάθειες, αλλά και τι απάντησε η ίδια η Αριάνα Γκράντε στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αριάνα Γκράντε MY EVERYTHING Twitter

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ