Ανδρουλάκης: Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανδρουλάκης: Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς [εικόνες]

Συγκέντρωση Ν. Ανδρουλάκη στην Καλαμαριά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ήρθε η ώρα να αλλάξει η παράταξή μας σελίδα, να αλλάξει γενιά, κουλτούρα και να συγχρονιστεί με τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο» τόνισε στην ομιλία του χθες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ο Ν. Ανδρουλάκης.

Στην εκδήλωση, που οργανώθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, η συντριπτική πλειοψηφία ήταν νέοι, όχι μόνο από την Κεντροαριστερά, αλλά ανήσυχοι πολίτες που αναζητούν διέξοδο στην πολιτική έρημο. Νέοι όλων των τάσεων και όλων των γενεών, όχι μόνο στην ηλικία αλλά και στην πολιτική κουλτούρα.

Επρόκειτο δε για ενεργούς πολίτες, εργαζόμενους, δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς που θέλουν να βλέπουν νέα και άφθαρτα πρόσωπα να υπηρετούν την δημοκρατική παράταξη και τη χώρα.

Οπως φαίνεται, σχολίαζαν συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη, η νεολαία θέλει να επιτρέψει στην πολιτική, αλλά επιζητά ένα διαφορετικό πολιτικό λόγο.

Ο ίδιος ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς τόνισε ότι «το βασικό μου κίνητρο είναι ότι δεν μπορώ να αποδεχθώ τις νέες γενιές να παραδοθούν μέσα από τα κοινωνικά τους αδιέξοδα κυρίως την ανεργία και τη μετανάστευση στις ιδέες του μίσους, της διχόνοιας και του εθνολαϊκοσμού». Για να καταλήξει ο Ν. Ανδρουλάκης: «Οι νέες γενιές πρέπει να ξαναπιστέψουν στις ιδέες της προόδου, της κοινωνικής αλληλεγγύης και να φύγουν από τα στενά, συντηρητικά πλαίσια».

Ανδρουλάκης: Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ανδρουλάκης: Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ανδρουλάκης: Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ανδρουλάκης: Ηρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα και γενιά η παράταξη της Κεντροαριστεράς [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ