Πορνό, συνταγές, ταινίες: Τι αναζητούσε μια νύφη του ISIS στο Διαδίκτυο - iefimerida.gr

Πορνό, συνταγές, ταινίες: Τι αναζητούσε μια νύφη του ISIS στο Διαδίκτυο

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιες νύχτες τις περνούσε αναζητώντας στο Διαδίκτυο συνταγές μαγειρικής, κάποιες άλλες κατέβαζε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου ή τους «Πειρατές της Καραϊβικής», ενώ αραιά και που προσπαθούσε να μάθει πώς τα πήγε ο Άγιαξ στην τελευταία αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Τα ψηφιακά αυτά ίχνη θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε οποιονδήποτε Βέλγο νεαρό, μόνον που σ’ αυτή την περίπτωση ανήκαν σε μια γυναίκα, που μέχρι πρόσφατα ζούσε στη Ράκα κι ήταν αφοσιωμένο μέλος του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους».

Πορνό, συνταγές, ταινίες: Τι αναζητούσε μια νύφη του ISIS στο Διαδίκτυο | iefimerida.gr 0

Το λάπτοπ της κατασχέθηκε από την αντιστασιακή οργάνωση Αχράρ αλ Φουράτ λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της και ρίχνει φως στον τρόπο σκέψης μιας Ευρωπαίας τζιχαντίστριας σ’ ένα «χαλιφάτο» που καταρρέει.

Η μαροκινής καταγωγής Βελγίδα τζιχαντίστρια επισκεπτόταν συχνά δυτικούς πορνογραφικούς ιστότοπους, ενώ αναζητούσε στο Διαδίκτυο όρους όπως : «απολαμβάνοντας το σεξ για πρώτη φορά» και «κάνοντάς τον δάσκαλό σου».

Πέρα όμως απ’ το να χρησιμοποιεί το Ίντερνετ για να βελτιώσει τη σεξουαλική της ζωή μ’ έναν τρομοκράτη, παρακολουθούσε και βίντεο με επιθέσεις αμερικανικών βομβαρδιστικών εναντίον στόχων των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν για να διατηρεί άσβεστο, όπως θεωρούν αναλυτές, το μίσος της κατά των δυτικών απίστων.

Πορνό, συνταγές, ταινίες: Τι αναζητούσε μια νύφη του ISIS στο Διαδίκτυο | iefimerida.gr 1

H μαροκινής καταγωγής Βελγίδα τζιχαντίστρια ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Ράκα, προπύργιο μέχρι πρότινος του «Ισλαμικού Κράτους»

Στο σκληρό δίσκο, που έφθασε στα χέρια του αμερικανικού δικτύου The Daily Beast, εκτός από το ένα terrabyte με βίντεο και φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου βρέθηκαν και πολλά βίντεο με κηρύγματα μίσους από φανατικούς ισλαμιστές ιεροκήρυκες.

Η νεαρή τζιχαντίστρια χρησιμοποιούσε επίσης το Ίντερνετ για να διατηρεί επαφή με εξτρεμιστές στο Βέλγιο και το Facebook για να στέλνει μηνύματα σε φιλικά της πρόσωπα.

Στο λάπτοπ της είχε «κατεβάσει» επίσης παιχνίδια , εφαρμογές και το πρόγραμμα I AM T-Pain, που αλλάζει τη φωνή του χρήστη, ώστε να θυμίζει ράπερ.

Λίγες μέρες πριν αιχμαλωτιστεί στη Ράκα η «νύφη του ISIS» φαίνεται ότι αναρωτιόταν για το μέλλον της στην τρομοκρατική οργάνωση και προσπαθούσε να βρει οδό διαφυγής από την μέχρι πρότινος «πρωτεύουσα» του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία.

Άρχισε να ψάχνει τα τελευταία νέα για τις κινήσεις των κουρδικών πολιτοφυλακών (ΥPG), ενώ στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις της περιλαμβανόταν: «τι κάνουν οι YPG στους τρομοκράτες του ISIS» και «Θέλω να εγκαταλείψω το ISIS».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ