Φτηνά την έβγαλε του Αγίου Βαλεντίνου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ - iefimerida.gr

Φτηνά την έβγαλε του Αγίου Βαλεντίνου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Άγιος Βαλεντίνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε χθες ότι ο σύζυγός της, βρετανός πρίγκιπας Ουίλιαμ, της έστειλε λουλούδια και μια κάρτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τα νησιά Φόκλαντ όπου υπηρετεί.

Η Κέιτ δέχτηκε θερμή υποδοχή από πολίτες που κουνούσαν σημαίες στη διάρκεια φιλανθρωπικής της επίσκεψης σε παιδιατρικό νοσοκομείο και κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, στο Λίβερπουλ της βόρειας Αγγλίας.

Όταν ο 8χρονος Τζάκσον της είπε ότι λυπάται που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορεί να βρίσκεται μαζί της, η δούκισσα απάντησε: «Ξέρεις που βρίσκεται Τζάκσον; Είναι στα νησιά Φόκλαντ αλλά σήμερα το πρωί μου έστειλε κάρτα».

Η μητέρα του παιδιού αργότερα δήλωσε ότι η δούκισσα της είπε ότι έλαβε επίσης μια ανθοδέσμη από το σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2011.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πιλότος έρευνας και διάσωσης στη Βρετανική Βασιλική Αεροπορία, βρίσκεται από την 1η Φεβρουαρίου σε υπηρεσία στα Φόκλαντ στο Νότιο Ατλαντικό, όπου θα παραμείνει για έξι εβδομάδες.

Η παρουσία του εκεί κλιμάκωσε την ένταση στις σχέσεις Βρετανίας-Αργεντινής με αφορμή τα διαφιλονικούμενα νησιά ενόψει της 30ής επετείου του Πολέμου των Φόκλαντ μεταξύ των δύο χωρών τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ