Διέρρηξαν τη βίλα του Χρήστου Νικολόπουλου -Του έκλεψαν και το αγαπημένο του μπουζούκι - iefimerida.gr

Διέρρηξαν τη βίλα του Χρήστου Νικολόπουλου -Του έκλεψαν και το αγαπημένο του μπουζούκι

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με το μπουζούκι του /Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ληστές εισέβαλλαν στη βίλα του γνωστού μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου στον Κάλαμο και του έκλεψαν, μεταξύ άλλων, και το αγαπημένο του μπουζούκι.

Η διάρρηξη έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Ο μουσικοσυνθέτης απουσίαζε καθώς πρόκειται για εξοχικό σπίτι, και αυτό φάνηκαν να το γνωρίζουν οι δράστες.

Αν και χτύπησε ο συναργερμός οι διαρρήκτες δεν πτοήθηκαν και με γρήγορες κινηεις έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για τιμαλφή και χρήματα, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές. Οι διαρρήκτες δεν βρήκαν κάτι από αυτά που αναζητούσαν και αρκέστηκαν σε μερικά προσωπικά αντικείμενα του μουσικοσυνθέτη. Μεταξύ αυτών ένα μπουζούκι που είχε συναισθηματική αξία για τον συνθέτη καθώς του το είχε δωρίσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Η Ασφάλεια Λαμίας διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από τους χώρους της βίλας όπου κινήθηκαν οι εισβολείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Νικολόπουλος μπουζούκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ