Αλταφάζ: Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για όλους - iefimerida.gr

Αλταφάζ: Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για όλους

Αλταφάζ: Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα είχε η ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδας, και παράλληλα επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι είναι αναγκαίο η Ελλάδα να επιλύσει τις εκκρεμότητές της.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν είπε χαρακτηριστικά πώς η πτώχευση της Ελλάδας θα είχε καταστροφικές συνέπειες τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την ευρωζώνη, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το ταχύτερο δυνατό συμφωνία στο Eurogroup για την Ελλάδα σημειώνοντας παράλληλα ότι απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι η επίλυση από την Ελλάδα των δύο εκκρεμοτήτων: των πολιτικών δεσμεύσεων και της κάλυψης της «τρύπας» στις συντάξεις του 2012.


Ο Αμαντέου Αλταφάζ ανέφερε ότι στη σημερινή τηλεδιάσκεψη θα γίνει συζήτηση σε βάθος, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι επείγει η υλοποίηση του λεγόμενου PSI από τα αποτελέσματα του οποίου εξαρτάται, όπως είπε και το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ