Οι τρελές απαιτήσεις της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από το προσωπικό της -Τα email που τους έστειλε

Πολύ αυστηρούς κανόνες όσον αφορά στη φροντίδα των παιδιών της φαίνεται πως έχει η πρωταγωνίστρια της σειράς Sex and the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

Σύμφωνα με την κωμικό Μισέλ Κόλινς, η ηθοποιός έχει τρελές απαιτήσεις από το προσωπικό της. Στο πλαίσιο της εκπομπής της «Magic Mich» η κωμικός διάβασε e-mails που υποστηρίζουν πως η Πάρκερ τα έστειλε στο προσωπικό της. Σε αυτά, όπως φαίνεται, η 52χρονη ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Μάθιου Μπρόντερικ, περιγράφει μία λίστα από περίεργες και πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Δίνει εντολή στο προσωπικό της να γεμίζει ένα μικροσκοπικό κουτάκι βαζελίνης, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα παιδιά, με ένα μικρό κουτάλι ή μαχαίρι. Και το κουτάλι που θα χρησιμοποιηθεί για τη χρήση αυτή, θα πρέπει να πλυθεί στη συνέχεια με τα χέρια με μια πετσέτα και μετά στο πλυντήριο πιάτων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις


Ζητά επίσης, να υπάρχει πάντα στο ντους του 14χρονου γιου τους, Τζέιμς Γουίλκι, ένα καθαριστικό προσώπου και αφρόλουτρο γνωστής μάρκας. Ωστόσο, επιμένει πως το προσωπικό δεν πρέπει να αγοράζει μεγάλα αποθέματα από τα προϊόντα αυτά και τους ζητά να ελέγχουν καθημερινά αν κάποιο προϊόν τελειώνει – αντικαθιστώντας το μόνο όταν αδειάσει τελείως.

Τέλος, η διάσημη ηθοποιός έστειλε ένα mail με συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με το πώς θα δίνονται οι οφθαλμικές σταγόνες στις 8χρονες δίδυμες κόρες της, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει αμέσως μετά τη ρίψη τους, τα κορίτσια να ανοιγοκλείνουν δυνατά τα μάτια τους.


Σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της ηθοποιού, αυτός δήλωσε απλά πως «δεν έχουν ιδέα ποια είναι η Μισέλ Κόλινς».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις Ιούλ 10, 2017, 1:13μμ PDT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Sex and the City

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ