Στην Κρήτη για κρουαζιέρα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς - iefimerida.gr

Στην Κρήτη για κρουαζιέρα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη φαίνεται πως έχει προγραμματίσει ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος θα περάσει κάποια 24ωρα κάνοντας κρουαζιέρα γύρω από το νησί.

Όπως αναφέρει το Creta Post, ήδη από τις προηγούμενες ημέρες η υπερπολυτελής θαλαμηγός του «Eclipse» βρίσκεται σε λιμάνι της Δυτικής Κρήτης, ενώ ο ίδιος συνοδευόμενος από άλλα άτομα η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου τη νύχτα με το ιδιωτικό του jet.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου θα κατευθυνθεί οδικώς προς το λιμάνι όπου παραμένει το «Eclipse» για το ταξίδι αναψυχής.

Μολονότι δεν αποκλείεται να μεταβεί και σε άλλη νησιά, θεωρείται δεδομένο ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα επιστρέψει στη βάση του με το jet το οποίο θα παραμένει στο Ηράκλειο.

Πηγή Creta Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμαν Αμπράμοβιτς Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ