Ανδρουλάκης: Καταρρέει το αφήγημα «Greek comeback» που χτίζει ο Τσίπρας στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ανδρουλάκης: Καταρρέει το αφήγημα «Greek comeback» που χτίζει ο Τσίπρας στις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το νέο επικοινωνιακό αφήγημα με τίτλο «Greek comeback» που χτίζει ο πρωθυπουργός από τις ΗΠΑ καταρρέει» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης,

Πρόσθεσε δε πως «ο εφιάλτης που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια Έλληνες δεν έχει καμιά σχέση με το… «αμερικανικό όνειρο» που ζει η συμμαχία Τσίπρα – Καμμένου»».

Σχολιάζοντας τα στοιχεία για την πορεία εφαρμογής του προϋπολογισμού και της Eurostat για τη φτώχεια ανέφερε ότι χειρότερες επιδόσεις από τη χώρα μας στην Ευρώπη έχουν μόνο η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

«Με απλά λόγια η πολιτική με… αριστερό πρόσημο και η εικόνα της Ελλάδας που βγαίνει από την κρίση είναι τελικώς εικονική πραγματικότητα», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης .

«Από φτωχοποιημένους πολίτες και διαλυμένες επιχειρήσεις περιμένει η κυβέρνηση να γεμίσει τα κρατικά ταμεία αδιαφορώντας για τα έσοδα που θα μπορούσαν να έρθουν από επενδύσεις, από παραγωγή πλούτου» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ