Φορτούνης: «Πάμε να το ευχαριστηθούμε στη Βαρκελώνη» - iefimerida.gr

Φορτούνης: «Πάμε να το ευχαριστηθούμε στη Βαρκελώνη»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκοπός του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (21:45) είναι να δείξει ότι αξίζει να συμμετέχει στο Champions League, όπως δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για τη Βαρκελώνη.

«Πάμε εκεί για να ευχαριστηθούμε. Είμαστε σε μία διοργάνωση, όπου όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και τώρα αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ό,τι αποτέλεσμα και να πάρουμε είναι θετικό ότι βρισκόμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ερωτήθηκε για το τι δώρο θέλει από την ομάδα, καθώς σήμερα (16/10) έχει τα γενέθλιά του:

«Το δώρο θα είναι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση».

Και συνέχισε: «Το να παίζει κανείς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αποτελεί τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο».

Για τον τραυματισμό του: «Έχω χτυπήσει. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι προχθές (σ.σ. με τον Πανιώνιο). Έκανα προπόνηση κανονικά και είμαι στη διάθεση του προπονητή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός φορτουνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ