Aston Martin DB11 Volante: Το πιο όμορφο κάμπριο στον κόσμο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Aston Martin DB11 Volante: Το πιο όμορφο κάμπριο στον κόσμο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως αναμενόταν η Aston Martin παρουσίασε την ανοιχτή έκδοση της DB11 η οποία έχει το παραδοσιακό όνομα Volante και είναι ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερα ξεχωριστό κάμπριο.

Η οροφή είναι κλασικά υφασμάτινη σε διαφορετικές αποχρώσεις από το αμάξωμα, ενώ τα 8 στρώματα υλικών που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν εξαιρετική ηχομόνωση από το περιβάλλον. Για την αναδίπλωσή της χρειάζονται μόλις 14 δεύτερα, για την επαναφορά της σε κλειστή θέση 16, ενώ και οι δύο διαδικασίες μπορούν να γίνουν εν κινήσει και με ταχύτητα μέχρι και 50 χλμ./ ώρα.

Aston Martin DB11 Volante: Το πιο όμορφο κάμπριο στον κόσμο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Aston Martin λέει πως έχει εξελίξει έναν πολύ αξιόπιστο μηχανισμό για την οροφή, ο οποίος μπορεί να λειτουργεί κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες και με διάρκεια ζωής που μπορεί να ξεπεράσει τους 100.000 κύκλους λειτουργίας.

Aston Martin DB11 Volante: Το πιο όμορφο κάμπριο στον κόσμο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Βάση της DB11 Volante είναι το αλουμινένιο πλαίσιο του αντίστοιχου κουπέ, γεγονός που την καθιστά πιο ελαφριά και με μεγαλύτερη ακαμψία σε σχέση με την προκάτοχό της DB9 Volante, ενώ έχει και μεγαλύτερο κατά 20% χώρο αποσκευών.

Ο κινητήρας που θα είναι διαθέσιμος ευθύς εξαρχής -οι πωλήσεις της νέας ανοιχτής Aston Martin θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018 και σε τιμές που θα ξεκινούν από τις 199.000 ευρώ στη Γερμανία- είναι ο bi-turbo V8 των 4.000 κυβικών της AMG. Αποδίδει 510 ίππους και 695 Nm, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ οι επιδόσεις, λόγω του μεγαλύτερου βάρος, αναμένονται ελαφρώς υποδεέστερες σε σχέση με αυτές της κλειστής DB11 (0-100 σε 4,0 δεύτερα, τελική ταχύτητα 301 χλμ/ώρα). Στην πορεία θα ακολουθήσει και ο επίσης bi-turbo V12 των 5.200 κυβικών και των 608 ίππων της μάρκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aston Martin
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ