Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Σενάριο «Ψυχώ» -Σοκαριστικές αποκαλύψεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Σενάριο «Ψυχώ» -Σοκαριστικές αποκαλύψεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σενάριο «Ψυχώ» θυμίζουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο όπου η μητέρα δολοφόνησε άγρια την 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε.

Η τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο έχουν συγκλονιστεί από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η 17χρονη μαθήτρια είχε αγάπη για τη ζωή και ήθελε να συνεχίσει μετά το Λύκειο τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Μόλις 40 λεπτά πριν το φονικό μάλιστα, είχε αναρτήσει μια ανάλαφρη φωτογραφία της στο instagram.

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Σενάριο «Ψυχώ» -Σοκαριστικές αποκαλύψεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το χρονικό του δράματος

Ολα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου. Η 51χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες έπαιρνε βαριά ψυχιατρική αγωγή, κατέβηκε στο λεβητοστάσιο όπου είχε πάει ο σύζυγός της για κάποιες εργασίες. Πριν γίνει αντιληπτή από τον σύζυγό της, τον κλείδωσε και κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της 17χρονης μαθήτριας.

Με ένα αιχμηρό αντικείμενο (ψαλίδι ή μαχαίρι) στο χέρι επιχείρησε να πλήξει την κόρη της. Εκείνη αντιστάθηκε και από την συμπλοκή, το αιχμηρό αντικείμενο έφυγε από το χέρι της μητέρας. Η 17χρονη, αλλόφρων, βγήκε στο μπαλκόνι, επιχειρώντας να διασωθεί. Μη έχοντας άλλη οδό διαφυγής, πήδηξε από το μπαλκόνι, έπεσε σε δέντρα και εν συνεχεία προσγειώθηκε στη ράμπα του γκαράζ του σπιτιού.

Η μητέρα της την ακολούθησε από το εσωτερικό του σπιτιού, έχοντας προμηθευτεί άλλο μαχαίρι. Εκεί στο γκαράζ την έπληξε με μανία σε διάφορα σημεία του σώματός της και της έδωσε το μοιραίο χτύπημα στην καρωτίδα.

Εν συνεχεία, αυτοκτόνησε, κόβοντας τις φλέβες της.

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Σενάριο «Ψυχώ» -Σοκαριστικές αποκαλύψεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ο ίδιος όντας κλειδωμένος στο λεβητοστάσιο, άκουγε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως η 17χρονη είχε στα χέρια της, κυρίως στις παλάμες, πολλά αμυντικά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα έπασχε από φοβίες και εμμονές ότι θα πεθάνει η ίδια και ο σύζυγος της και το παιδί τους θα μείνει μόνο του και γι’ αυτό πίστευε ότι έπρεπε να πεθάνουν μαζί!

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Σενάριο «Ψυχώ» -Σοκαριστικές αποκαλύψεις [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Σενάριο «Ψυχώ» -Σοκαριστικές αποκαλύψεις [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Σενάριο «Ψυχώ» -Σοκαριστικές αποκαλύψεις [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ