«Χαμός» από τον τυφώνα Odette στα γυρίσματα του Nomads

Η τροπική καταιγίδα Odette χτύπησε πριν από λίγες ώρες τις Φιλιππίνες και πέρασε ξυστά από το εξωτικό νησί Παλαουάν όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης Nomads.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρουσιαστής του παιχνιδιού, έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram όπου ενημέρωνε τους fun της εκπομπής, πως έγινε «πραγματικός χαμός».

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:
«Ο τυφώνας Odette πέρασε από δίπλα μας… έγινε πραγματικός χαμός… το νησί palawan που ζούμε είναι το μπλε μακρόστενο κάτω από την Μανίλα… Όλα καλά τώρα…».

Η τροπική καταιγίδα Odette χτύπησε πριν από λίγες ώρες τις Φιλιππίνες και πέρασε ξυστά από το εξωτικό νησί Παλαουάν όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης Nomads. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρουσιαστής του παιχνιδιού, έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram όπου ενημέρωνε τους fun της εκπομπής, πως έγινε «πραγματικός χαμός». Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο τυφώνας Odette πέρασε από δίπλα μας… έγινε πραγματικός χαμός… το νησί palawan που ζούμε είναι το μπλε μακρόστενο κάτω από την Μανίλα… Όλα καλά τώρα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Αρναούτογλου Παλαουάν Φιλιππίνες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ