Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση από την παραλία της Κουρούτας [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση από την παραλία της Κουρούτας [εικόνα]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tις πρώτες του ώρες μακριά από την παραλία της Κουρούτας και τη μάχη της επιβίωσης περνά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Η ηθοποιός αποχώρησε αιφνιδίως παγώνοντας κυριολεκτικά τους συμπαίκτες του.

Οι Αετοί, ομάδα στην οποία συμμετείχε και εκείνος έχασαν στο παιχνίδι ασυλίας και βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τους παίκτες προς αποχώρηση. Προτεινόμενοι από τη διαδικασία βγήκαν η Μαρία Ματσούκα και η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Ο παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ έβαλε τους παίκτες να ψηφίσουν εκείνον ή εκείνη που θα έφευγε με την Πωλίνα Τριγωνίδου να είναι εκείνη που θα έπρεπε να αφήσει πίσω της την παραλία της Κουρούτας.

Πριν όμως η παίκτρια φύγει, ο Κώστας Σόμμερ την κάλεσε να υποδείξει τον παίκτη που θα μετακόμιζε στην άλλη ομάδα. Η Πωλίνα Τριγωνίδου επέλεξε τον Γιάννη Αϊβάζη και όλοι τότε ξέσπασαν σε απίστευτα γέλια. Μαζί και εκείνος...

Ωστόσο, όταν χαμόγελα έσβησαν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ριάλιτι και στη συνέχεια έφυγε, έτσι παρέμεινε η Πωλίνα στη θέση του.

Ο Γιάννης Αϊβάζης θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους που τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που θυμίζει την εκεί παραμονή του. Ο ίδιος πόσταρε το σήμα της ομάδας του, των Αετών, χωρίς όμως κανένα σχόλιο.

Δείτε την πρώτη εικόνα που δημοσίευσε μετά την αποχώρησή του:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Aivazis (@yannisaivazis) στις Οκτ 12, 2017, 1:41μμ PDT

Θυμηθείτε την αιφνιδιαστική αποχώρηση του ηθοποιού:

Πηγή Βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SURVIVAL SECRTS ΚΟΥΡΟΥΤΑ αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ