Ενα νέο μπαρ στον Κεραμεικό με τόση ομορφιά που κανένα τέρας δε μπορεί να αντέξει - iefimerida.gr

Ενα νέο μπαρ στον Κεραμεικό με τόση ομορφιά που κανένα τέρας δε μπορεί να αντέξει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

1933. Ενα νεοκλασικό αποκτά τη δική του θέση στο χάρτη του Κεραμεικού, σε μια από τις πιο πλούσιες γειτονιές της περιoχής. Την ίδια χρονιά, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, μια ταινία σπάει ταμεία: o «Κing Kong».

Ενα «τέρας» χάνει τη ζωή του για χάρη μιας καλλονής και το τέλος της ταινίας αποκτά άλλη διάσταση με έναν διάλογο που έμεινε για πάντα στην ιστορία του σινεμά: «Αs always, it was beauty. Beauty killed the Beast».

Στην οδό Παραμυθίας 14, το χθες συναντά το σήμερα και ένα μαγαζί παίρνει το όνομά του από την φράση-ύμνο στην ομορφιά που σκοτώνει «το τέρας».

Το Beauty Killed the Beast των Νικόλα και Μάνου Πιπέρα και του Παναγιώτη Ζαχαρά άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες εβδομάδες στον Κεραμεικό.

Γνωρίστε καλύτερα το «Beauty killed the Beast» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BEAUTY KILLED THE BEAST
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ