Electrolux: Ενας παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρικές συσκευές για τις ανάγκες του δικού σου σπιτιού - iefimerida.gr

Electrolux: Ενας παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρικές συσκευές για τις ανάγκες του δικού σου σπιτιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πρώτη ηλεκτρική σκούπα, μέχρι το πλυντήριο ατμού, η ELECTROLUX βάζει την τεχνολογία στην καθημερινότητά σου με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι είναι ο ηγέτης, αλλάζει την ιστορία, γράφοντας τη δική του!

Electrolux: Ενας παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρικές συσκευές για τις ανάγκες του δικού σου σπιτιού | iefimerida.gr 0
Electrolux: Ενας παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρικές συσκευές για τις ανάγκες του δικού σου σπιτιού | iefimerida.gr 1

Ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις οικιακές συσκευές και τις συσκευές για επαγγελματική χρήση, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια προϊόντα για πελάτες, σε 150 χώρες κάθε χρόνο, βρίσκεται εδώ για εσένα στον Κωτσόβολο.

Μια ιστορία 100 χρόνων
Η Electrolux όμως δεν είναι μια νέα εταιρεία. Κρύβει πίσω της ένα παρελθόν άνω των 100 χρόνων. Είναι η εταιρεία που δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρική σκούπα, μόλις το 1912, ενώ το 1921 λάνσαρε ένα νέο μοντέλο που κάνει το καθημερινό καθάρισμα του σπιτιού να φαντάζει παιχνιδάκι. Λίγα χρόνια αργότερα, παρουσιάζει στο κοινό το πρώτο εντοιχισμένο ψυγείο, ένα προϊόν κατάλληλο για τις κουζίνες των μικρών, μοντέρνων διαμερισμάτων της εποχής και οι νοικοκυρές ενθουσιάζονται.

Η πρώτη ηλεκτρική σκούπα Lux1/ Εντοιχισμένη κουζίνα του 1970/ Το λανσάρισμα του πρώτου εντοιχισμένου ψυγείου

Δε σταματά όμως εκεί. Για την Electrolux, η νοικοκυρά και οι ανάγκες της είναι η βασική τους έννοια και αυτό το αποδεικνύει δημιουργώντας το 1940 ένα νέο προϊόν, το πολυμίξερ «Assistent». Σχεδόν 20 χρόνια μετά, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά με την σκούπα Luxomatic, την πρώτη μιας νέας γενιάς ηλεκτρικών σκουπών με χαρακτηριστικά, όπως περιτύλιξη καλωδίου και ένδειξη σκόνης που δείχνει πότε γεμίζει η σακούλα.

Η σκούπα Luxomatic με περιτύλιξη καλωδίου και ένδειξη σκόνης που δείχνει πότε γεμίζει η σακούλα / Το πολυμίξερ Assistent

100 χρόνια δημιουργεί προϊόντα τεχνολογίας για τη ζωή!
Με μια εμπειρία τόσων χρόνων δεν είναι λοιπόν τυχαίο που θεωρείται ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις οικιακές συσκευές και τις συσκευές για επαγγελματική χρήση, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια προϊόντα για πελάτες, σε 150 χώρες κάθε χρόνο. Όπως δεν είναι τυχαίο πως το 50% των σεφ παγκοσμίως χρησιμοποιούν Electrolux.

Γιατί όμως θεωρείται ηγέτης στην παγκόσμια αγορά;
Γιατί η Electrolux σε βοηθά να ξεπερνάς τα όριά σου ενώ παράλληλα σε εμπνέει. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων της, σου ξυπνά την επιθυμία για δημιουργία. Το design, όπως για παράδειγμα η κομψή επιφάνεια της κουζίνας και η ποικιλία των αποχρώσεων στους ψυγειοκαταψύκτες, θα κάνουν την κουζίνα σου το νέο αγαπημένο σου μέρος μέσα στο σπίτι ενώ η λειτουργικότητα των συσκευών θα εκμηδενίσει τον χρόνο προετοιμασίας των γευμάτων σου.

Electrolux: Ενας παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρικές συσκευές για τις ανάγκες του δικού σου σπιτιού | iefimerida.gr 2

Νέος έρωτας στη ζωή σου.... η κουζίνα σου!Με τις συσκευές της Electrolux, που συνδυάζουν πρακτικές λύσεις, μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και την πιο σύγχρονη τεχνολογία, το σίγουρο είναι πως δε θα ξεκολλάς από την κουζίνα! Η νέα εμπειρία από το μαγείρεμα με ατμό, θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Χάρη στο συνδυασμό ατμού και θερμού αέρα των εστιών, θα απολαμβάνει γεύματα με υγιεινά και νόστιμα πιάτα και όλοι οι φίλοι σου θα μαγευτούν και θα αναρωτηθούν πού κρυβόταν αυτός ο σεφ!

Θέλεις κι άλλα για να πειστείς για τις ηλεκτρικές συσκευές της Electrolux;
Αρκεί να μάθεις λοιπόν πως έχουν δοκιμαστεί, ελεγχθεί και τελειοποιηθεί, ώστε να ανταπεξέρχονται στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις, αφού χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να επενδύσεις σε έναν επαγγελματικό εξοπλισμό στο σπίτι σου. Φυσικά με προϊόντα Electrolux. Και για Electrolux ... «Κωτσόβολος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ