Σύσκεψη στο Μαξίμου -Γκάζια από Τσίπρα στους υπουργούς για να μην πάει με άδεια χέρια στην Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Σύσκεψη στο Μαξίμου -Γκάζια από Τσίπρα στους υπουργούς για να μην πάει με άδεια χέρια στην Λαγκάρντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διυπουργική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την πορεία υλοποίησης των προαπαιτούμενων της αξιολόγησης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, Θεανώ Φωτίου, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Σπ. Παπακωνσταντίνου και ο γγ Συντονισμού, Δ. Παπαγιαννάκος.

Η κυβέρνηση έχει θέσει χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των 95 προαπαιτούμενων εντός του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ