Του έκαναν πλάκα πως σπάει η γυάλινη γέφυρα σε ύψος 1.150 μ. και ο ξεναγός πήγε να πάθει καρδιακό [βίντεο] - iefimerida.gr

Του έκαναν πλάκα πως σπάει η γυάλινη γέφυρα σε ύψος 1.150 μ. και ο ξεναγός πήγε να πάθει καρδιακό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πλάκα που σε φέρνει ένα βήμα πριν την ανακοπή αποφάσισαν να κάνουν οι υπεύθυνοι αυτής της γυάλινης γέφυρας σε έναν ξεναγό.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια ηχητικών ηχητικών και άλλων εφέ, η γέφυρα αποκτούσε (ψεύτικες) ρωγμές και ακουγόταν σαν να σπάει την ώρα που κάποιος περπατούσε πάνω σε αυτήν.

Η «παγίδα» ενεργοποιείται με υπέρυθρες ακτίνες που «διαβάζουν» την κίνηση του θύματος και έτσι οι ρωγμές το ακολουθούν όπου μετακινείται πάνω στο γυαλί.

Του έκαναν πλάκα πως σπάει η γυάλινη γέφυρα σε ύψος 1.150 μ. και ο ξεναγός πήγε να πάθει καρδιακό [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το τελευταίο θύμα, λοιπόν, ήταν ένας ξεναγός, ο οποίος ενώ περπατούσε στη γυάλινη γέφυρα, σε ύψος 1.150 μέτρων, νόμισε πως... έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν είδε το γυαλί να «σπάει».

Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος έπεσε αμέσως κάτω στο πάτωμα ουρλιάζοντας και προσπαθώντας να βρει μέρος που να μην υπάρχουν ρωγμές, πράγμα που όμως ήταν αδύνατο, καθώς τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα.

Του έκαναν πλάκα πως σπάει η γυάλινη γέφυρα σε ύψος 1.150 μ. και ο ξεναγός πήγε να πάθει καρδιακό [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του έργου, η συγκεκριμένη φάρσα είναι ένα από τα «αξιοθέατα» της γέφυρας, αν και σίγουρα όσοι τη βίωσαν θα έχουν αντίθετη άποψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΕΦΤΥΡΑ Κίνα γυαλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ