Η δολοφονία Ζαφειρόπουλου ανέβαλε την επίσημη παρουσίαση της νέας εκπροσώπου τύπου της ΝΔ - iefimerida.gr

Η δολοφονία Ζαφειρόπουλου ανέβαλε την επίσημη παρουσίαση της νέας εκπροσώπου τύπου της ΝΔ

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σοκαριστική δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να ανέβαλε την επίσημη παρουσίαση της νέας επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ που θα γινόταν σήμερα στο βιβλιοπωλείο free thinking zone όμως απο σήμερα η Μαρία Σπυράκη, ο Κωνσταντίνος Ζούλας και τα υπόλοιπα μέλη του επικοινωνιακού επιτελείου πιάνουν δουλειά.

Ο δύσκολος στόχος είναι να καταφέρει η ΝΔ να πρωταγωνιστήσει ξανά στα media, αλλά και να μπορέσει να επικοινωνήσει τα πολιτικά μηνύματα της ηγεσίας της ΝΔ.. Η τελευταία φορά που η ΝΔ το έκανε αυτό με επιτυχία ήταν την εποχή που εκπρόσωπος τύπου ήταν ο Θόδωρος Ρουσόπουλος. Επειδή όμως οι εποχές και οι ανάγκες έχουν αλλάξει, η παραγωγή πολιτικής δεν μπορεί πλέον να είναι δουλειά μόνο 2-3 ανθρώπων γι αυτό και το επικοινωνιακό επιτελείο θα είναι πολυπληθές.

Την μπαγκέτα του μαέστρου θα κρατά η Μαρία Σπυράκη, ενώ από κάτω της θα έχει 4 αναπληρωτές που θα σηκώσουν και την τηλεοπτική εκπροσώπηση του κόμματος στις διάφορες εκπομπές. Πλην του Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της Σοφίας Ζαχαράκη που έχουν παρει ήδη το βάπτισμα του πυρός, νεοεισερχόμενο μέλος και πολλά υποσχόμενο είναι ο Νίκος Ρωμανός που η ταχύτατη ανέλιξη του στη ΝΔ είναι προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί είναι η αρμονική και αποτελεσματική συνεργασία της εκπροσώπου τύπου και του γραφείου τύπου της ΝΔ . Το γεγονός ότι και οι δυο επικεφαλής είναι δημοσιογράφοι βοηθά, καθώς Μαρία Σπυράκη και ο Κωνσταντίνος Ζούλας γνωρίζονται καλά, γνωρίζουν τους δημοσιογραφικούς ρυθμούς αλλά και το ποσό σημαντική είναι η συνεχής τροφοδότηση με πολιτικό υλικό ουσίας.

Στην παραγωγή και την επικοινωνία της πολιτικής θα συμβάλουν επίσης και 10 νέοι σύμβουλοι - νέοι άνθρωποι με καλά βιογραφικά - που θα είναι ο σύνδεσμος του προέδρου του κόμματος με τους τομείς και οι οποίοι θα έχουν συνεχή επικοινωνία με τους τομεάρχες.

Η επιθυμία της ηγεσίας είναι το επικοινωνιακό επιτελείο να δουλέψει ομαδικά και συντονισμένα. Άλλωστε το σταθερό πρόβλημα της ΝΔ σε αυτόν τον τομέα ήταν οι πολλαπλές ή οι παράλληλες εκπροσωπήσεις που πολλές φορές θόλωσαν ή μπέρδευαν το μήνυμα του κόμματος.

Την επόμενη βδομάδα η Μαρία Σπυράκη θα κάνει το ντεμπούτο της ως εκπρόσωπος τύπου και στα γνώριμα για εκείνη ευρωπαϊκά λημέρια καθώς θα συνοδεύσει τον κ.Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του ΕΛΚ εν όψει της συνόδου κορυφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ