Γιατί η Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε μοναχή στην Κένυα [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί η Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε μοναχή στην Κένυα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ναταλία Λιονάκη τον περασμένο Αύγουστο χειροτονήθηκε μοναχή στην Κένυα και επίσημα ως αδερφή «Φεβρωνία». Το βίντεο της χειροτονίας της κυκλοφόρησε χθες.

Η ηθοποιός που έκανε μια σημαντική πορεία στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του 2000, το 2009 πήρε την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου.

Ακολούθησαν οι σφοδρές αντιδράσεις της μητέρας της, επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα, αλλά όπως αποδείχθηκε τίποτα δεν ήταν ικανό να την μεταπείσει.

Η ηθοποιός είχε λάβει τις αποφάσεις της.

Χειροτονήθηκε μοναχή Φεβρωνία τον περασμένο Αύγουστο, στην Κένυα. Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδάς, ο Κώστας Τσουρός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ηθοποιός επέλεξε την Κένυα για τη χειροτονία της.

«Επέλεξε να πάει εκεί να χειροτονηθεί για να κάνει ταυτόχρονα και ιεραποστολή, αυτό ήθελε η ίδια να κάνει. Ήταν δική της επιλογή… Απ’ ότι μαθαίνω ήταν μαζί της και ο ηγούμενος Απόστολος, αυτός που ήταν από την αρχή και ταξίδεψε μαζί της, ήταν δίπλα της…», είπε ο δημοσιογράφος.

Η δε Ελεάνα Τριφίδου είπε: «Υπήρχε έντονη αντίδραση από την πλευρά της μητέρας της. Θυμάμαι που η μητέρα της είχε πάει στο μοναστήρι και ήταν πολύ έντονη η ενόχλησή της μητέρας, προσπαθούσε να την πείσει, "παιδί μου μην φύγεις"». Δείτε τι άλλο αποκάλυψαν στο Πρωινό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναταλία Λιονάκη μοναχή Κένυα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ