Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, δύο ξένοι πλέον -Επικοινωνούν μέσω δικηγόρων [εικόνες] - iefimerida.gr

Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, δύο ξένοι πλέον -Επικοινωνούν μέσω δικηγόρων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον «έχουν μήνες να μιλήσουν. Επικοινωνούν μέσω φίλων και δικηγόρων», γράφει ένα νέο βιβλίο για το διάσημο ζευγάρι.

Συγγραφέας είναι ο Έντουαρντ Κλάιν, γνωστός για τα έργα του για τους Κλίντον και τους Κένεντι. Το νέο του βιβλίο, με τίτλο «All Out War: The Plot to Destroy Trump», περιγράφει την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι και του Τραμπ.

Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον μάλωσαν με αφορμή το βιβλίο της υποψήφιας προέδρου, γράφει ο Κλάιν. Στο βιβλίο της «Τι συνέβη», πράγματι η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να αναλύσει την ήττα της στις προεδρικές. Το ζεύγος Κλίντον τσακώθηκε εξαιτίας του βιβλίου, γράφει και το σάιτ Page Six, το οποίο στηρίζεται στη μαρτυρία του Έντουαρντ Κλάιν, συγγραφέα πολλών βιβλίων για την οικογένεια.

Πριν στείλει το βιβλίο της στον εκδότη, η Χίλαρι το έδειξε στον σύζυγό της. Ο Μπιλ της έκανε πολλές παρατηρήσεις και σχόλια, με κόκκινο στιλό, πάνω στο χειρόγραφο. «Η Χίλαρι αρνήθηκε να διαβάσει τις παρατηρήσεις του και ο Μπιλ έγινε τόσο έξαλλος που πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια», γράφει το σάιτ Page Six.

Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, δύο ξένοι πλέον -Επικοινωνούν μέσω δικηγόρων [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Της είπε ότι το βιβλίο την κάνει να δείχνει σαστισμένη, θυμωμένη και σε σύγχυση, και ότι αυτά είναι αρνητικά χαρακτηριστικά για έναν άνθρωπο που φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιος ηγέτης», συνέχισε ο λαλίστατος οικογενειακός φίλος. «Δεν του άρεσε καθόλου ο τίτλος, γιατί το να λες "Τι συνέβη" θα έκανε τον κόσμο να πει "Έχασες" και τίποτα άλλο. Την προέτρεψε να αναβάλει την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά του έβαλε τις φωνές και του είπε ότι "το βιβλίο είναι τελειωμένο και θα εκδοθεί έτσι"».

Ο Κλάιν υποστηρίζει ότι από το περασμένο καλοκαίρι, που τσακώθηκαν για το βιβλίο, τα αρνητικά συναισθήματα του Μπιλ για το «Τι συνέβη» έχουν διογκωθεί, καθώς η Χίλαρι χρησιμοποιεί την περιοδεία προώθησής του για να ρίξει ευθύνες για την ήττα της στις προεδρικές στους Ρώσους χάκερ, τον πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, και στις γυναίκες ψηφοφόρους που δεν την τίμησαν με την ψήφο τους.

Ωστόσο, έναν μήνα πριν από τις εκλογές ο Μπιλ προειδοποίησε τη Χίλαρι πως πρέπει να κάνει προεκλογική εκστρατεία στις πολιτείες που από τη δεκαετία του '80 συνηθίζεται να τις αποκαλούν, συλλογικά, «Rust Belt», πολιτείες που έχουν πληγεί από την αποβιομηχάνιση, την οικονομική πτώση, την παρακμή των αστικών κέντρων, τη μείωση του πληθυσμού και συναφή. «Του απάντησε ότι έχει παραισθήσεις», γράφει ο Εντ Κλάιν.

«Ο Εντ είναι στενάχωρος άνθρωπος» είπε εκπρόσωπος Τύπου της Χίλαρι. «Και θλιβερός ψεύτης» πρόσθεσε εκπρόσωπος του Μπιλ, σύμφωνα με το σάιτ Page Six.

Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, δύο ξένοι πλέον -Επικοινωνούν μέσω δικηγόρων [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Χίλαρι Κλίντον πιστεύει ότι η σχέση της με τον Μπιλ επιδεινώθηκε γιατί της έκανε συνεχώς κριτική και δεν είχε ανοχή απέναντί της, γράφει ο Κλάιν στο νέο βιβλίο του.

«Δεν μιλούν πια μεταξύ τους και επικοινωνούν μέσω φίλων και δικηγόρων», επισημαίνει ο Κλάιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον μπιλ Δυό Ξένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ