Γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι ο Μπεν Αφλεκ είναι ενάντια στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν -Το αποκαλυπτικό βίντεο - iefimerida.gr

Γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι ο Μπεν Αφλεκ είναι ενάντια στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν -Το αποκαλυπτικό βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπεν Aφλεκ ήταν ανάμεσα στους διάσημους που πήραν θέση για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που αφορά τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, αλλά δεν περίμενε ότι ο κόσμος θα είχε τόσο καλή μνήμη.

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό κινηματογραφικό παραγωγό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες στο Χόλιγουντ και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν δημόσια τοποθετηθεί γι αυτό.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο ηθοποιός Μπεν Αφλεκ, ο οποίος μέσω twitter δήλωσε πως αισθάνεται θλίψη και οργή για τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Γουάινσταϊν.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν για υποκρισία, αφού στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά και απρεπή σεξουαλικά υπονοούμενα απέναντι στην Χίλαρι Μπάρτον.

Δείτε το βίντεο όπου ο Μπεν Αφλεκ φέρεται ανάρμοστα στην ηθοποιό Χίλαρι Μπάρτον στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ