O Κοντονής έστειλε το δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ωρας» περί «ανώμαλων και τραβεστί» στον εισαγγελέα - iefimerida.gr

O Κοντονής έστειλε το δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ωρας» περί «ανώμαλων και τραβεστί» στον εισαγγελέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απέστειλε το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, με αναφορά στον αντιρατσιστικό νόμο, προκειμένου να πράξει τα δέοντα.

Μισαλλόδοξο και νομικα ελεγκτέο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Ανακοίνωση για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα ΕΛ.ΩΡΑ εξέδωσε πριν απο λίγο η Κουμουνδούρου υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα εκτός από απανθρωπο, προσβλητικο και μισαλλόδοξο, είναι και νομικά ελεγκτέο.

«Το σημερινό, προσβλητικό, μισαλλόδοξο, απάνθρωπο και νομικά ελεγκτέο, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, δικαιώνει απολύτως την αταλάντευτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία και την εμβάθυνση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών. Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν τη μισαλλοδοξία και να απευθυνθούν στα πιο συντηρητικά κοινωνικά αντανακλαστικά, θα αποτύχουν. Η κοινωνία είναι πιο ώριμη από όσο πιστεύουν ή επιθυμούν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της υποκίνησης σε ρατσιστική βία και της πρόκλησης σε τέλεση αδικημάτων κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος Άγις Τάτσης με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας « Ελεύθερη Ώρα», με τίτλο: Βουλή- τραβεστί ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ.

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο, φιγουράρει ακόμη η φράση: «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους».

Όπως αναφέρεται στη μήνυση εκτός των προσβλητικών χαρακτηρισμών περί ανώμαλων και τραβεστί, που απευθύνεται στους βουλευτές του κοινοβουλίου, το πρωτοσέλιδο παρακινεί και προτρέπει όποιον έχει διαφωνία με τις διατάξεις του νομοσχεδίου να καταφύγει στη βία σε βάρος ομοφυλοφίλων, διεμφυλικών και άλλων ομάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΓΙΣ ΤΑΤΣΗΣ Ελεύθερη Ώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ