Σταθάκης: Δεν πάγωσε η επένδυση της BlackRock, εκκρεμούν τα αντισταθμιστικά οφέλη - iefimerida.gr

Σταθάκης: Δεν πάγωσε η επένδυση της BlackRock, εκκρεμούν τα αντισταθμιστικά οφέλη

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διαβεβαίωση ότι δεν «πάγωσε» η επένδυση της BlackRock για την ανέγερση Εμπορικού Κέντρου στην Ακαδημίας Πλάτωνος, έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος στη Βουλή.

Σχολιάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Γιώργος Σταθάκης, υποστήριξε ότι η επενδυτική εταιρία παραμένει στο διάλογο με τα υπουργεία και όλες οι διαδικασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα είναι ήδη έτοιμο να κατατεθεί στο ΣτΕ, ενώ αυτό που εκκρεμεί είναι το σύμφωνο συνεργασίας με τα αντισταθμιστικά οφέλη για την περιοχή, μεταξύ της εταιρίας με τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού λόγω διαφωνίας σε ζητήματα νομικής φύσεως

«Νομίζω πολύ γρήγορα θα κλείσει κι αυτό θετικά», είπε ο κ. Σταθάκης για να προσθέσει: «Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε καλά και σωστά».

Παράλληλα, ο Γ. Σταθάκης επετέθη κατά της επενδυτικής πρακτικής που είχε ακολουθήσει η ΝΔ κάνοντας λόγο για «τραγωδία» για να καταλήξει υποστηρίζοντας: «Αυτή η κυβέρνηση έκανε μεγάλες τομές, για να δημιουργήσουμε κανόνες κι ένα περιβάλλον όπου όλες οι επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες θα έχουν ίδια πρόσβαση και μακριά από πολιτικές διασυνδέσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ