Προφυλακίστηκαν η Βουλγάρα και ο εραστής της [εικόνες] - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκαν η Βουλγάρα και ο εραστής της [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: cretapost.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Βούλγαρος που μέχρι το τέλος προσπαθούσε να καλύψει την ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Ο 37χρονος διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός είχε μάθει για τη σχέση τους και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, τον περασμένο Αύγουστο, στο messenger.

Σε αυτό φέρεται να απειλούσε τον ίδιο αλλά και το παιδί του που ζει στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα στο κινητό εστάλη στις 14 του περασμένου Αυγούστου. Το γεγονός αυτό ήταν που τον τρομοκράτησε, όπως ισχυρίστηκε, και πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνδρα της γυναίκας που είχε αγαπήσει παράφορα.

Προφυλακίστηκαν η Βουλγάρα και ο εραστής της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το συνήγορό του, ο πελάτης του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της δολοφονίας και υποστήριξε ότι η Βουλγάρα δεν είχε σχέση με το φόνο. Αναφερόμενος στα μηνύματα που αντάλλαξε με την Βουλγάρα σύντροφό του, υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με την ενέδρα αλλά ότι αφορούσαν τη σχέση τους.

Στην ερώτηση πότε ξεκίνησε η σχέση των παράνομων εραστών, ο δικηγόρος απάντησε ότι ήταν μαζί ένα χρόνο, αποκλείοντας με τον τρόπο αυτό ότι το παιδί είναι δικό του.

Προφυλακίστηκαν η Βουλγάρα και ο εραστής της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Προφυλακίστηκαν η Βουλγάρα και ο εραστής της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πληροφορίες: cretalive.gr, cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ