To «Aφρόψαρο» κάνει το Νέο Ηράκλειο να μυρίζει θάλασσα -Ολόφρεσκο ψάρι από έναν μετρ του είδους - iefimerida.gr

To «Aφρόψαρο» κάνει το Νέο Ηράκλειο να μυρίζει θάλασσα -Ολόφρεσκο ψάρι από έναν μετρ του είδους

Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα τέλη του καλοκαιριού, συγκεκριμένα στις είκοσι Αυγούστου, έκανε στο Νέο Ηράκλειο εγκαίνια το «Αφρόψαρο», μια ψαροταβέρνα αλλιώτικη από τις άλλες.

Στεγάζεται εκεί που παλιά βρισκόταν μια μεγάλη και γνωστή καφετέρια της περιοχής, ο Αστρολάβος. Οι κάτοικοι, ίσως, θυμούνται ότι κάποια στιγμή ο χώρος λειτουργούσε και ως μπαράκι, αλλά είχε χρόνια να ανοίξει τις πόρτες του.

Η Γιούλη Αποστολίδη, η ιδιοκτήτριά του, μας λέει: «Αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου, τον Βάκη Κασβίκη, να ανοίξουμε αυτό το μαγαζί, γιατί αγαπάμε την εστίαση και τα θαλασσινά πιο συγκεκριμένα. Θέλαμε μια συγκεκριμένη ταυτότητα και γι' αυτό επιλέξαμε να στραφούμε αποκλειστικά στη θαλασσινή κουζίνα. Έχω ζήσει και πολλά χρόνια στη Σαλαμίνα, ο σύζυγός μου είναι από νησί, κι έτσι αγαπάμε τα ψάρια και τη θάλασσα».

Δείτε φωτογραφίες και τα πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε στο Αφρόψαρο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΦΡΟΨΑΡΟ εστιατόριο νεο ηρακλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ