Ο Εμινεμ επιτίθεται σκληρά στον Τραμπ μέσα από το νέο του τραγούδι

Ο πασίγνωστος ράππερ από το Ντιτρόιτ, Εμινεμ, σε ένα freestyle-κομμάτι του για τα βραβεία HIP-HOP του καναλιού ΒΕΤ, επιτίθεται με τρομερή σφοδρότητα τόσο προσωπικά στον Ντόναλντ Τραμπ όσο και στην πολιτική που εφαρμόζει στις ΗΠΑ.

Το «The Storm» («Η Καταιγίδα») όπως ονομάζεται το νέο κομμάτι του πολυβραβευμένου καλλιτέχνη, άστραψε και βρόντηξε πάνω στον Αμερικανό Πρόεδρο, εστιάζοντας σε ένα εύρος ζητημάτων όπως στις απειλές του Τραμπ για πυρηνικό πόλεμο με τη Β. Κορέα, στο ρατσιστικό του λόγο και στην κόντρα του με τους παίκτες του NFL.

Το καινούργιο freestyle του Εμινεμ «κεραυνοβόλησε» τον Τραμπ ενώ χαρακτηριστικοί είναι οι ακόλουθοι στίχοι του:

«Καλύτερα να σεβαστούμε τον Ομπάμα, γιατί τώρα στον Λευκό Οίκο έχουμε έναν καμικάζι, που θα προκαλέσει πυρηνικό ολοκαύτωμα».

«Και όταν αρχίσει το δράμα, αυτός θα περιμένει να ηρεμήσει η κατάσταση για να πετάει με το αεροπλάνο του μόλις να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί»

«Επιτίθεται στους παίκτες του NFL, για να επικεντρωθούμε σε αυτό αντί να μιλάμε για την καταστροφή στο Πουέρτο Ρίκο ή τις μεταρρυθμίσεις για την οπλοκατοχή στη Νεβάδα»

«Βαριέται με τις τραγωδίες και προτιμάει να ποστάρει στο Twitter»

«Λέει ότι θέλει να μειώσει τους φόρους μας, αλλά μετά ποιοι θα πληρώνουν για τα δαπανηρά ταξίδια εκείνου και της οικογένειάς του στα γήπεδα του γκολφ και στα μέγαρά του;»

Τέλος, επιφυλάσσει και ένα μήνυμα στους ακροατές και τους φανς του που όμως υποστηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ