Τρέχουμε για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ την Κυριακή στο Ζάππειο - iefimerida.gr

Τρέχουμε για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ την Κυριακή στο Ζάππειο

Ηχηρό μήνυμα για ενσωμάτωση στην κοινωνία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ΕΛΕΠΑΠ, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, διοργανώνει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των «Γενναίων Παιδιών».

Το ραντεβού είναι για τις 10.30 στο Ζάππειο Μέγαρο και τρέχουμε με σκοπό να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

Μαζί με 1.200 δρομείς, η ΕΛΕΠΑΠ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ενσωμάτωσης των παιδιών με κινητική αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, ως ισότιμων και ενεργών μελών της κοινωνίας μας.

Μαζί μας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, εμπνευστής και συνδιοργανωτής του αγώνα, αλλά και ακούραστος συνοδοιπόρος και υποστηρικτής της ΕΛΕΠΑΠ επί πολλά χρόνια.
Όλοι μαζί συγχρονίζουμε το βήμα μας, με τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών μας, στη διαδρομή των 2 χλμ., κυκλικά του Ζαππείου Μεγάρου.

Ηλεκτρονικες δηλώσεις συμμετοχής ή επιτόπου
«Συναγωνιζόμαστε» με μια ψυχή, σε ένα δρόμο αγάπης για τους γονείς και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. «1+1» περπατάμε και τρέχουμε ζευγάρι, με ένα άτομο με αναπηρία ή με ένα δικό μας αγαπημένο πρόσωπο. Δηλώστε συμμετοχή στο elepap.myadventure.gr.

Τρέχουμε ζευγάρια
Η συμμετοχή για 1 ΑΜΕΑ μαζί με το συνοδό του είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή για 1 παιδί μαζί με 1 ενήλικα , ή για 2 ενήλικες είναι 10€ ανά ζευγάρι. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο πλευρό μας, κατά τη διενέργεια του αγώνα, θα βρίσκονται και οι έμπειροι και εκπαιδευμένοι εθελοντές της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ)

ΕΛΕΠΑΠ: Το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο με 80 χρόνια ιστορία
Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937 και για 80 ολόκληρα χρόνια, με 200 άτομα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, έχει προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητικές αναπηρίες, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους.

Τρέχουμε για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ την Κυριακή στο Ζάππειο  | iefimerida.gr 0

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Την εκδήλωση διοργανώνει η H ΕΛΕΠΑΠ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και στηρίζουν με την ευγενική χορηγία τους ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, η ασφαλιστική εταιρεία AIG, η διαφημιστική εταιρεία The Newtons Laboratory, το Golden Hall, η DreamTent, η GEON Περιβαλλοντική Ενεργειακή, η Access One - Three Hearts Super Bars, η Dynamic Team και η Chiquita.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΕΠΑΠ αγώνας δρόμου Ζάππειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ