Οι αναπάντητες κλήσεις της Φώφης στον Καμίνη -Κεγκέρογλου: Τον πήρε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε - iefimerida.gr

Οι αναπάντητες κλήσεις της Φώφης στον Καμίνη -Κεγκέρογλου: Τον πήρε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε

Φωτογραφία Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στον... εσωτερικό εμφύλιο της Κεντροαριστεράς για την στάση της ΔΗΣΥ στην ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου στα 15.

Μία ημέρα μετά την επίθεση Καμίνη στην Φ. Γεννηματά την οποία εγκάλεσε για φυγομαχία, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου – ο οποίος επίσης επέλεξε να είναι απών από την ψηφοφορία – πέρασε στην αντεπίθεση.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Real Fm) ο κ. Κεγκέρογλου υποστήριξε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε στον Γ. Καμίνη ο οποίος βρίσκονταν στις Βρυξέλλες, αλλά εκείνος δεν απάντησε.

«Τον Γιώργο Καμίνη τον εκτιμώ απεριόριστα, αλλά χθες έπεσα από τα σύννεφα. Δεν σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει την Γεννηματά ή εμένα, να ρωτήσει, αλλά όπως παραδέχτηκε, μιλάει στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες» είπε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε:

«Φτάνει η είδηση εδώ στην Ελλάδα, τον παίρνει η πρόεδρος τηλέφωνο για να τον ρωτήσει αν είναι αλήθεια. Εκείνος βλέπει το όνομα και δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Δίπλα του είναι ένας δήμαρχος και ένας περιφερειάρχης και του λένε “γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο, δεν θα απαντήσεις;”. “Αργότερα” απάντησε».

«Το έντιμο θα ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να πάρει τη Γεννηματά ή εμένα και να ρωτήσει “γιατί δεν ήμασταν στη Βουλή” και όχι να λέει ό,τι θέλει» κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πάντως, την ώρα που τηλεφωνούσε η Φ. Γεννηματά στον δήμαρχο Αθηναίων μιλούσε ο Ντόναλντ Τουσκ και ο Γ. Καμίνης ήταν ακριβώς δίπλα του. Δεν είναι σαφές πάντως ακόμη, αν τελικώς συνομίλησαν τηλεφωνικώς Γεννηματά-Καμίνης.

Από την πλευρά Καμίνη πάντως, δείχνουν ότι δεν θέλουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά. «Το σημαντικό είναι ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε ευχαριστούμε όσους το ψήφισαν» ανέφεραν συνεργάτες του στο iefimerida.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ