«Φρούριο» το σπίτι του καρδιολόγου στην Κρήτη -Είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες [εικόνες] - iefimerida.gr

«Φρούριο» το σπίτι του καρδιολόγου στην Κρήτη -Είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες [εικόνες]

Φωτογραφία: Cretapost
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα μικρό «φρούριο» είχε μετατρέψει το σπίτι και το ιατρείο του ο καρδιολόγος Χριστόδουλος Καλαντζάκης, που δολοφονήθηκε άγρια το Σάββατο από τη σύζυγό του και τον Βούλγαρο εραστή της.

Η τοπική ιστοσελίδα cretapost αναφέρει ότι στο σπίτι του -στο ισόγειο του οποίου στεγαζόταν το ιατρείο του- είχε τοποθετηθεί πρόσφατα κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ενώ υπήρχαν κάμερες παντού. Την ίδια ώρα, είχε αναρτηθεί και μια πινακίδα κοντά στην κεντρική είσοδο του ιατρείου, ενημερώνοντας ότι γίνεται καταγραφή εικόνων.

«Φρούριο» το σπίτι του καρδιολόγου στην Κρήτη -Είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η τοπική κοινή γνώμη της Κρήτης παραμένει συγκλονισμένη από την δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Παρότι έχουν περάσει τρεις ημέρες από την ημέρα που συνελήφθη το σατανικό ζευγάρι, που φέρεται να έστησε την ενέδρα θανάτου, οι συμπολίτες και ασθενείς του γιατρού δυσκολεύονται ακόμη να πιστέψουν τι συνέβη.

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, στο σπίτι της οικογένειας Καλαντζάκη, πόρτες και παράθυρα είναι ερμητικά κλειστά. Ενας από τους ασθενείς του γιατρού, άφησε μερικά λουλούδια και ένα χειρόγραφο σημείωμα έξω από το ιατρείο του 62χρονου. «Ησουν ο γιατρός της καρδιάς μας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καλό σου ταξίδι γιατρέ» έγραφε το σημείωμα.

«Φρούριο» το σπίτι του καρδιολόγου στην Κρήτη -Είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρδιολόγος Κρήτη δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ