Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκύου (στο τρίτο παιδί) Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκύου (στο τρίτο παιδί) Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της τρίτης της εγκυμοσύνης έκανε η Κέιτ Μίντλεντον και ήταν κομψή για ακόμη μία φορά.

Η Κέιτ Μίντλεντον επέλεξε να κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε εκδήλωση του παλατιού για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο δαντελένιο φόρεμα από την σχεδιάστρια Αλις Τέμπερλι.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκύου (στο τρίτο παιδί) Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το φόρεμα, με ελισαβετιανή επιρροή, είχε κλειστό λαιμό και μακριά μανίκια ενώ η βελούδινη κορδέλα έδινε μια πιο ρομαντική νότα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σχεδιάστριας το φόρεμα αγγίζει τα 995 ευρώ.

Σύμφωνα με την express.co.uk, η επιλογή του χρώματος στο φόρεμα θα πυροδοτήσει τις φήμες σχετικά με το φύλο του μωρού με το μπλε να υποδηλώνει πως θα φέρει στον κόσμο αγόρι.

«Η κατάσταση υγείας της δούκισσας βελτιώνεται αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από τον σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης. Είναι χαρούμενη που βρίσκεται εδώ», είπε ένας βασιλικός βοηθός, όπως μεταδίδει η The Sun.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκύου (στο τρίτο παιδί) Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλεντον ήταν στην 20η επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, με την δούκισσα να μην δίνει το «παρών» ούτε την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ.

Οπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης του παλατιού για την τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλεντον, η δούκισσα πάσχει από υπερέμεση κύηση, όπως και στις δύο πρώτες της εγκυμοσύνες.

Η Κέιτ Μίντλετον παρέμενε για αρκετό διάστημα κλινήρης στο παλάτι καθώς αισθανόταν αδιαθεσία και ζαλάδα σε έντονο βαθμό που δεν της επιτρέπουν να εκπληρώσει τα καθήκοντά της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκύου (στο τρίτο παιδί) Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκύου (στο τρίτο παιδί) Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Kate with William and Harry on her first engagement since her third pregnancy is announced pic.twitter.com/Ayw1bUfKtv

An aide: "The Duchess' condition is improving but she is still suffering from hyperemesis gravidarum." pic.twitter.com/EblFsy9zju

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλεντον Πρώτη εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ