Τζένιφερ Κόνελι: Η εκπληκτική εμφάνιση με το σορτς-εμμονή των στιλάτων γυναικών - iefimerida.gr

Τζένιφερ Κόνελι: Η εκπληκτική εμφάνιση με το σορτς-εμμονή των στιλάτων γυναικών

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δημιουργός του οίκου Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière έχει πολλές μούσες, αλλά λίγες είχαν τη μακροζωία της Jennifer Connelly.

Ο σχεδιαστής έχει ντύσει την ηθοποιό για περισσότερο από μία δεκαετία και με την πάροδο των ετών η φιλία τους έχει οδηγήσει την ηθοποιό σε πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Αυτή τη φορά όμως, η Connelly αποτέλεσε την τελειότερη πρέσβειρα για την φουτουριστική αισθητική του Ghesquière ενώ η ατρόμητη προσέγγισή της στη μόδα κατά τη διάρκεια των επίσημων εμφανίσεών της, είναι κάτι που όλοι ανυπομονούν να δουν.

Στην χθεσινή εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «Only the Brave» κατέφθασε φορώντας ένα από τα πιο απίθανα κομμάτια της σεζόν: το καθημερινό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές μεταξωτό σορτς γυμναστικής που παρουσίασε ο Ghesquière για τον οίκο Louis Vuitton.

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Τζένιφερ Κόνελι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Κόνελι σορτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ