Μαρούσι: Μετέτρεψαν πλατεία σε ιδιωτικό πάρκινγκ με αντίτιμο - iefimerida.gr

Μαρούσι: Μετέτρεψαν πλατεία σε ιδιωτικό πάρκινγκ με αντίτιμο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σφράγιση υπαίθριας έκτασης 3,8 στρεμμάτων στην περιοχή του Αγίου Θωμά στο Αμαρουσίου, η οποία λειτουργούσε ως χώρος στάθμευσης δημόσιας χρήσης με αντίτιμο, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια, προχωρά Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Η έκταση βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου-Διαγόρα-Δωριέων.

Κατά την αυτοψία κλιμακίου της αρμόδιας διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας στις 8/9 διαπιστώθηκε αφενός η παράνομη λειτουργία αφετέρου ότι η έκταση είναι χαρακτηρισμένη ως κοινόχρηστος χώρος-πλατεία με δυνατότητα στάθμευσης μόλις σε 390 τ.μ., που δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί.

Ακολούθησε η απόφαση σφράγισης του χώρου, ο οποίος εκτείνεται σήμερα σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Η απόφαση παρελήφθη από την εταιρία εκμετάλλευσης και θα υλοποιηθεί στις 2/11 δεδομένου ότι το θεσμικό πλαίσιο προβλέπει διαδικασία προσφυγής επί της απόφασης σφράγισης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ