Αγρια κόντρα Γκόρντον Ράμσεϊ-Τζέιμι Ολιβερ για τον... αριθμό των παιδιών τους - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα Γκόρντον Ράμσεϊ-Τζέιμι Ολιβερ για τον... αριθμό των παιδιών τους

Ο Τζέιμι Όλιβερ. Πηγή φωτό: Arthur Mola/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δύο από τους πετυχημένους σεφ της Βρετανίας, με περίπου 100 εστιατόρια στο σύνολο. Γι’ αυτό μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι ο Γκόρντον Ράμσεϊ και ο Τζέιμι Όλιβερ θα έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με το μέγεθος των οικογενειών τους.

Αλλά οι δυο τους έχουν εμπλακεί σε μια διαμάχη σχετικά με το πόσα παιδιά έχουν. Ο Ράμσεϊ κατηγόρησε τον Όλιβερ πως «τον κρίνει» για τα τέσσερα παιδιά που έχει, σε σύγκριση με τα πέντε του Όλιβερ.

Η διαμάχη ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Ράμσεϊ παρουσίαζε για μία εβδομάδα την εκπομπή «The Nightly Show», όπου έκανε πολλές αναφορές για τον 42χρονο αντίπαλό του, μεταξύ των οποίων να τον αποκαλέσει «χοντρό» και να επικρίνει τη μαγειρική του.

Αγρια κόντρα Γκόρντον Ράμσεϊ-Τζέιμι Ολιβερ για τον... αριθμό των παιδιών τους | iefimerida.gr 0

Όταν ο Όλιβερ, του οποίου το 5ο παιδί, ο River Rocket, γεννήθηκε πέρυσι και ερωτηθείς από την Sun τον Αύγουστο, είπε: «Έκανα τηλεόραση πολλά χρόνια πριν από αυτόν, επομένως πριν από πέντε χρόνια μπορεί και να με ενοχλούσε και ίσως να είχα απαντήσει. Αλλά έχει τέσσερα παιδιά κι εγώ έχω πέντε και δεν θέλω να με βρίζει ο πατέρας κάποιων παιδιών στην τηλεόραση. Δεν είναι ωραίο».

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ με τη σύζυγό του Τάνα και τα τέσσερα παιδιά τους. Πηγή φωτό: Vianney Le Caer/Invision/AP

Χθες, ο Ράμσεϊ, του οποίου η σύζυγος Τάνα απέβαλε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της τον περασμένο χρόνο, δήλωσε πως τα σχόλια του αντιπάλου του δεν ήταν και τα καλύτερα μετά από μια «χάλια χρονιά».

Όπως δήλωσε στο Radio Times: «Ο Τζέιμι γύρισε και είπε: ‘Έχω πέντε παιδιά, αυτός έχει τέσσερα’. Το να κρίνεις την οικογένεια κάποιου από τον αριθμό των παιδιών δεν είναι σωστό» και πρόσθεσε πως δεν θα ξαναμιλήσει στον Όλιβερ μέχρι να ζητήσει συγνώμη από την Τάνα. «Τα αγόρια πάντα θα πολεμούν και θα διαφωνούν, αλλά η Τάνα ένιωσε ταπεινωμένη» δήλωσε.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Όλιβερ πως ασκεί πολιτική, προσθέτοντας πως «ανοίγει το στόμα του μόνο όταν έχει κάτι να προωθήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιμι Όλιβερ Γκόρντον Ράμσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ