Η Σίντι Κρόφορντ μόλις αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία της για την κόρη της - iefimerida.gr

Η Σίντι Κρόφορντ μόλις αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία της για την κόρη της

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σίντι Κρόφορντ στηρίζει την 16χρονη κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, και δηλώνει πως ήταν αναπόφευκτη η καριέρα στο μόντελινγκ.

Στις Εβδομάδες Μόδας που είδαμε το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρο τον πλανήτη τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ, η οποία στα 16 της μόλις χρόνια είναι το νέο πολυσυζητημένο πρόσωπο στον χώρο της μόδας.

Η 16χρονη κατάφερε με την βοήθεια της μητέρας της να κάνει ένα δυναμικό ντεμπούτο φέτος σε όλες τις σημαντικές πασαρέλες των διεθνών οίκων. Τα μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως η Vogue, ασχολήθηκαν μαζί της και σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο μοντέλο.

Η μαμά Σίντι έχει δεχθεί βέβαια και πολύ σοβαρά πυρά αφού δεν είναι καθόλου λίγοι οι επικριτές, εκείνοι που θεωρούν ότι η Κάια θα έπρεπε να πηγαίνει σχολείο, αντί να περιφέρεται από χώρα σε χώρα για να περπατήσει στην πασαρέλα και να χάνει μαθήματα.

Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που σχολιάζουν το πόσο αδύνατη είναι.

Διαβάστε τι είπε η Σίντι Κρόφορντ για την 16χρονη κόρη της, Κάια Γκέρμπερ και το μόντελινγκ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίντι Κρόφορντ ΚΑΙΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ κριτική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ