Κόντρα της Μελάνια με την Ιβάνα Τραμπ -Για το ποια είναι Πρώτη Κυρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Κόντρα της Μελάνια με την Ιβάνα Τραμπ -Για το ποια είναι Πρώτη Κυρία [βίντεο]

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Μελάνια και την Ιβάνα Τραμπ (Φωτογραφίες: AP/ Carolyn Kaster
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ατάκα της πρώην συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της Μελάνια. Ο λόγος; Ο τίτλος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Η Ιβάνα Τραμπ, στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου της, σχολίασε γελώντας ότι η ίδια είναι η Πρώτη Κυρία. Κάτι που όμως δεν άρεσε καθόλου στη σημερινή σύζυγο του Αμερικανού προέδρου, κάτι που φάνηκε και στην απάντησή της.

Οταν ρωτήθηκε κάθε πότε συνομιλεί με τον πρώην σύζυγό της, η Ιβάνα Τραμπ απάντησε: «Μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Εχω τον απευθείας αριθμό του στον Λευκό Οίκο αλλά δεν θέλω να τον καλώ σε αυτόν, γιατί βρίσκεται η Μελάνια εκεί. Δεν θέλω να προκαλέσω ζήλια... Είμαι η πρώτη σύζυγος Τραμπ... Είμαι η Πρώτη Κυρία» και ξέσπασε σε γέλια.

Η Μελάνια Τραμπ δεν γέλασε όμως και εκπρόσωπός της σχολίασε ότι η Ιβάνα προσπαθεί να στρέψει πάνω της την προσοχή.

«Η κ. Τραμπ έκανε τον Λευκό Οίκο ένα σπιτικό για τον Μπάιρον και τον πρόεδρο. Της αρέσει να ζει στην Ουάσινγκτον και την τιμά ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. «Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο και τον ρόλο της για να βοηθήσει παιδιά και όχι για να πουλήσει βιβλία», ήταν το... καρφί για την πρώην σύζυγο του προέδρου.

«Είναι σαφές ότι δεν έχει ουσία αυτή η δήλωση μίας πρώην, είναι δυστυχώς μόνο μία προσπάθεια για προσοχή και για να δημιουργήσει θόρυβο για το συμφέρον της», καταλήγει η ανακοίνωση σύμφωνα με το TIME.

WATCH: One-on-one with Ivana Trump; shares details of her life in new tell-all book: https://t.co/jGJ0mfxdGD - @arobach pic.twitter.com/PJG1cKxkxk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ