Δένδιας: Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ το άρθρο 3, δεν υπάρχει κυβέρνηση - iefimerida.gr

Δένδιας: Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ το άρθρο 3, δεν υπάρχει κυβέρνηση

Ο Νίκος Δένδιας κατά την ομιλία του επί του ν/σ για αλλαγή φύλου -Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απώλεια δεδηλωμένης θα ισοδυναμεί η άρνηση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν το άρθρο 3 για την διόρθωση φύλου, εκτίμησε ο Νίκος Δένδιας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στη Βουλή χαρακτήρισε «πρόχειρο» το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και τόνισε: ««Υπάρχει κι ένα θέμα δεδηλωμένης. Τέλος η κοινοβουλευτική λαθρεπιβίβαση! Έχετε πλειοψηφία να κυβερνήσετε ή εκ του προχείρου συνάπτετε κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες; Εάν στερείσθε της πλειοψηφίας να νομοθετήσετε, τότε δεν υπάρχει Κυβέρνηση!»

Παράλληλα ο Ν. Δένδιας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και για «λεκτικό ιεραποστολισμό»: «Δημιουργεί δίπολα, καλό - κακό, προνομιούχοι και μη, και ο ίδιος επιφυλάσσει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εαυτό του το ρόλο του καλού πρίγκιπα δίπλα στους αδυνάμους» είπε με έμφαση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «μίλησε για ζέβρες, προφανώς θύτες και θύματα, και λέει ότι η κυβέρνησή του είναι δίπλα στα θύματα, αυτός ο γενικός ιεραποστολισμός θα είχε ενδιαφέρον αν είχε και επιδόσεις και αποτέλεσμα». «Στην πράξη στην καθημερινή ζωή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν έχω δυσκολία υπερασπιστώ απόψε τη ΝΔ - εμείς ξεκάθαρα είμαστε ένα φιλελεύθερο κόμμα και έτσι διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να προσδιορίζεται, κι όχι να ετεροπροσδιορίζεται, και δεν έχομε καμία αντίρρηση γι' αυτό και ιστορικά» είπε ο κ. Δένδιας, παραθέτοντας τις διαφωνίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως καταγράφονται στη δική της πρόταση νόμου για την αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ