Η Παπαρήγα τσακώθηκε με τον Κοντονή: «Ντροπή σας να μιλάτε για την Οκτωβριανή επανάσταση!» - iefimerida.gr

Η Παπαρήγα τσακώθηκε με τον Κοντονή: «Ντροπή σας να μιλάτε για την Οκτωβριανή επανάσταση!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε «κλειστή αερομαχία» εξελίχθηκε μια απρόοπτη συνάντηση στο καφενείο της Βουλής του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με την πρώην γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Αφορμή για την έντονη λογομαχία ήταν η αναφορά του υπ. Δικαιοσύνης κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια ότι «εμείς είμαστε με την Οκτωβριανή Επανάσταση».

«Βάλατε το φερετζέ της Οκτωβριανής Επανάστασης ντροπή να μιλάτε εσείς και να υπερασπίζεστε την Οκτωβριανή Επανάσταση», είπε η Αλέκα Παπαρήγα, «πυροβολώντας» πρώτη τον υπουργό Δικαιοσύνης

«Η Οκτωβριανή Επανάσταση είναι κοινό κτήμα, ακτινοβολεί για όλους», ανταπάντησε ο Κοντονής, για να εισπράξει χτύπημα με... Scud από την Αλέκα Παπαρήγα.

«Ντροπή! Έπρεπε να ντρέπεστε ετοιμάζεστε να δώσετε την Κρήτη στον Τραμπ», του απάντησε και η αερομαχία είχε μόλις κριθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ