Μυστηριώδες μαύρο υγρό σε ποτάμι του Ηρακλείου προβληματίζει τους κατοίκους [εικόνες] - iefimerida.gr

Μυστηριώδες μαύρο υγρό σε ποτάμι του Ηρακλείου προβληματίζει τους κατοίκους [εικόνες]

Πηγή φωτογραφίας: ekriti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινή γνώμη του Ηρακλείου ένα μαύρο εξαιρετικά δύσοσμο υγρό που έχει κάνει την εμφάνισή του σε ποτάμι στην περιοχή Γιόφυρο -μεταξύ Λίντο και του 45ου Δημοτικού σχολείου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti, το υγρό καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 800 μέτρων, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για την έντονη μυρωδιά και να διερωτώνται τι είναι αυτό το υγρό και πώς χύθηκε στο ποτάμι.

Το μαύρο υγρό κάνει την διαδρομή από Γιόφυρο μέσω της γέφυρας της οδού Ευαρέστου προς Φοινικιά και εκβάλει στη θάλασσα, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

«Κάναμε αυτοψία στο ποτάμι την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα των ελέγχων» ανέφερε στο ekriti.gr ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, Γιάννης Ρασούλης.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διαρροής του βιολογικού ο κ. Ρασούλης εμφανίστηκε αρνητικός, δίνοντας την δική του άποψη για την μόλυνση στο ποτάμι: «Εχουμε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να είναι διαρροή του βιολογικού της περιοχής, το υγρό που βρήκαμε προέρχεται από λύματα βόθρων ή άλλο, που πιθανόν άδειασε κάποιος από σημείο που ήταν προσβάσιμο, πιο ψηλά στο ποτάμι».

Μυστηριώδες μαύρο υγρό σε ποτάμι του Ηρακλείου προβληματίζει τους κατοίκους [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Μυστηριώδες μαύρο υγρό σε ποτάμι του Ηρακλείου προβληματίζει τους κατοίκους [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Μυστηριώδες μαύρο υγρό σε ποτάμι του Ηρακλείου προβληματίζει τους κατοίκους [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Πηγή: ekriti

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ηράκλειο υγρό ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ