Η στιγμή που ο Σφαιρόπουλος έδιωξε τον Παπανικολάου και τον έστειλε στα αποδυτήρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο Σφαιρόπουλος έδιωξε τον Παπανικολάου και τον έστειλε στα αποδυτήρια [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός εκτός από την σκληρή ήττα από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, καλείται να διαχειριστεί και το ζήτημα του Παπανικολάου.

Χθες βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Παπανικολάου εξέφρασε την δυσφορία του για την διαιτησία δύο φορές. Την πρώτη φορά σχολίασε «έλεος πια, το έχετε ξεφτυλίσει», με τον προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλο να κινείται στο πλευρό του, τονίζοντας του να σταματήσει να ασχολείται με τους ρέφερι. Στην συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ εκδήλωσε και πάλι τον εκνευρισμό του, με αποτέλεσμα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» να μην του χαριστεί αυτή την φορά, στέλνοντας τον στα αποδυτήρια ως τιμωρία! Και μάλιστα την ώρα του αγώνα!

Ακολούθως για το περιστατικό με τον Κώστα Παπανικολάοου, σχολίασε τα εξής στην συνέντευξη Τύπου: «Δεν θέλω να μιλάει κανένας για την διαιτησία. Ο κάθε παίκτης πρέπει έχει το μυαλό του στο παιχνίδι. Όσους σφυγμούς και αν έχουμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ. Όποιος δεν το καταλαβαίνει θα έχει πρόβλημα. Θα το λέω αυτό μέχρι να φύγω από εδώ. Αυτός ήταν και ο λόγος που του είπα (Παπανικολάου) να πάει στα αποδυτήρια».

Δείτε το VIDEO

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ