Ο Nίκος Ψαρράς φωτογραφίζεται με τη σύζυγό του, μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φάρος» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Nίκος Ψαρράς φωτογραφίζεται με τη σύζυγό του, μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φάρος» [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η οικογένεια είναι σωτήρια λέμβος για μένα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου, ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Νίκος Ψαρράς.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, έκανε πρεμιέρα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Ο Φάρος» -στο θέατρο Αθηνών- και το παρών έδωσαν πρόσωπα από το χώρο της υποκριτικής και βέβαια, η σύζυγός του, Ελενα Καρακούλη που στηρίζει κάθε του βήμα.

Νίκος Ψαρράς, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αιμίλιος Χειλάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Προμηθέας Αλειφερόπουλος συναντιούνται επί σκηνής με αφορμή ένα πολυβραβευμένο έργο: το θρίλερ-μαύρη κωμωδία του Κόνορ Μακφέρσον, «Ο Φάρος». Το έργο έκανε πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας το 2006, και ακολούθως το 2007 στη Ν. Υόρκη, στο Μπρόντγουεϊ, και τις δυο φορές σε σκηνοθεσία του ίδιου του συγγραφέα και τιμήθηκε με υποψηφιότητες κσι βραβεία Ολιβιέ και Τόνυ. Έκτοτε, οπουδήποτε ανέβηκε διεθνώς σημείωσε πολύ μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο Νίκος Ψαρράς φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του, που ασχολείται με την θεατρολογία και τη σκηνοθεσία.

H εμφάνιση του Νίκου Ψαρρά με τη σύζυγό του, μετά το τέλος της παράστασης στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ